У Наташі Корольової є позашлюбна донька у США: зірка показала її фото та розповіла історію її появи на світ

Наташа Корольова відкрила журналістам велику таємницю: у зірки є позашлюбна донька.

Минулого тижня 48-річна Наташа Корольова стала гостею програми “Секрет на мільйон”, де розкрила кілька своїх таємниць. У суботу в ефір вийшла друга частина відвертого шоу. Співачка відкрила свій головний секрет, який довгий час приховувала не тільки від громадськості, але і від членів своєї сім’ї.

Позашлюбна донька Наташі Корольової

Лєра Кудрявцева попередила зірку, що одкровення можуть коштувати їй сім’ї, проте артистка все ж зі сльозами на очах вирішила відкрити правду. Співачка зізналася, що якщо вже редактори програми змогли дізнатися її таємницю, то вона може розкритися в будь-який момент.

Наташа Корольова розридалася, розповідаючи головну таємницю в шоу “Секрет на мільйон”

“Я все якось відтягувала цей момент. Як тільки ця новина стане загальнодоступною, в мою голову полетить багато великих каменів. Всi подивляться і скажуть: “Ну вони там зовсім!”, – розповіла виконавиця, зазначивши, що не була готова до такого повороту.

Артистка допомогла своєму другові-гею, надавши свій біологічний матеріал для сурогатного материнства. Вагітність і пологи були дуже важкими. Маля з’явилося на світ у жовтні 2019 року і живе в Сан-Франциско. Співачка бачилася зі своєю дитиною і показала знімок, на якому тримає дитину на руках. Фото зроблено на пляжі в Маямі під час першої їх зустрічі.

Наташа Корольова з біологічною донькою

До слова, Лєра Кудрявцева теж була сильно здивована одкровеннями спіаачки. Телеведуча зазначила, що передбачала, що її вже нічого не може здивувати, однак таємниця співачки повалила її в шок.

В студії програми знаходилися чоловік і син Наташі Корольової. Сергій і Архип з напруженими обличчями слухали сповідь артистки. У якийсь момент танцівник не витримав і підскочив з дивана. Він обурювався і мало не перевернув стіл, за яким сиділи Корольова і Кудрявцева.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.