Марічка Падалко покинула маленьку доньку, але знайшла спосіб загладити провину: “Вона дитина невибаглива”

Марічка Падалко розповіла, як її донька відреагувала на тривалу розлуку з мамою.

Нещодавно Марічка Падалко, як одна з найавторитетніших журналістів України відправилася у робочу поїздку до Сполучених Штатів Америки. Там зірка провела не більше 10 днів, але їй довелося відмовитися від святкування дня народження своєї молодшої доньки.

Марічка Падалко покинула доньку на її день народження

Звичайно, дівчинка поставилася до маминої роботи з розумінням і відпустила її до Вашингтону. Єгор Соболєв, чоловік телеведучої, взяв на себе обов’язки і матері, і татуся, і розважав усіх дітей, як міг. Варто відмітити, що зі своєю задачею він справився ідеально. У соціальній мережі Instagram постійно спливали світлини його відпочинку з нащадками. І поки мама працювала над сюжетом, її чоловік та діти розслаблялися та чекали на неї вдома.

Марічка Падалко
Марічка Падалко

Марічка запевняє, що перш ніж покидати дитину у її свято, вона обговорила з нею цей момент. Про це стало відомо з інтерв’ю у “Світському житті”.

“Я обговорила це питання з дитиною і вона сказала, щоб я їхала і все буде добре. Все, що я могла зробити на відстані, це замовити ранковий сюрприз у вигляді кульок і чекати до першої години ночі у себе в Вашингтоні поки мені кур’єр не подзвонить, щоб запитати, чи можна заходити. Доньці я привезла, власне, те, що вона замовила. вона дитина невибаглива, вона попросила багато солодощів. Це, власне, все, що я привезла”, – поділилася Падалко.

Для нащадків тележурналістки подібні нюанси — не новина, адже робота вимагає постійного включення та миттєвої реакції. У студії її замінила Наталія Островська, яка прекрасно впоралася з ранковими ефірами.

Схожі статті