Марічка Падалко заявила, що Лідія Таран ходила на побачення з її чоловіком: а Доманський і не підозрював

Відома українська телеведуча Марічка Падалко вирішила підняти завісу її стосунків з колегою по "ТСН" Лідією Таран.

19 вересня Лідії Таран виповнилося 44 роки, на честь чого вона підкорила Монблан і зізналася, що відчуває себе лише на 30. У такий день зірка отримала безліч привітань від колег та друзів, тож не залишилася осторонь і Марічка Падалко, яка здивувала своїм вітальним постом не лише іменинницю, але й користувачів мережі.

Лідія Таран підкорила Монблан
Лідія Таран підкорила Монблан

Так, на власній сторінці в Інстаграм Марічка опублікувала спільне фото з Лідією, у підписі до котрого розповіла, що познайомилися вони поза екраном – коли вели 10-річчя Національного олімпійського комітету України, а їхній дружбі вже стільки років, що і не згадати, що телеведучі робили разом:

“Колись Лідка замість мене ходила на перші мої побачення з майбутнім чоловіком, і я її мучила потім багаторазовими запитаннями “що і як він про мене казав”, і чи “страждає”. Потім Лідка їздила зі мною “народжувати” другу дитину, коли почалися перейми на сьомому місяці, а в Єгора була +40 температура. На щастя, лікарям вдалося зупинити передчасні пологи, і Ліда спокійно залишила мене в лікарні, хоча була готова стати “дуелою”, – пише Падалко.

Марічка Падалко з чоловіком Єгором Соболєвим
Марічка Падалко з чоловіком Єгором Соболєвим

Після цих спогадів Марічка побажала Таран бути здоровою і щасливою, зазначивши, що цінність першого з кожним роком вони усвідомлюють все більше, а щастя стає більш індивідуальним:

“Лідусь, ти вмієш його [щастя] створювати для себе і оточуючих, тому нехай твоєї енергії вистачає на багато років!”.

Коментатори також приєдналися до привітань зіркової іменинниці, а сама вона подякувала Падалко за те, що та так довго є в її житті.

Схожі статті