Вагітна Оля Мартиновська припинила приховувати живіт і показала своє положення: майже батьки з Ярославським

Судді кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський і Оля Мартиновська продовжують натякати на більш ніж робочі стосунки.

Телеглядачі вже давно приписують парі Ольги та Володимира роман, який до того ж розвертався на очах у всієї країни. Почалося все, коли Мартиновська приєдналася до суддівського складу “МастерШеф” і прикрасила собою колектив кремезних чоловіків Ектора-Хіменеса Браво та Ярославського.

Судді МастерШеф – Володимир Ярославський, Ольга Мартиновська та Ектор-Хіменес Браво
Судді МастерШеф – Володимир Ярославський, Ольга Мартиновська та Ектор-Хіменес Браво

Незважаючи на те, що досвіду в професії у Олі набагато менше, аніж у колег, вона є поважною персоною у ресторанному світі. А нещодавно зірка запустила першу в Україні кулінарну академію на кшталт французької Le Cordon Bleu, тож їй безперечно є чим похвалитися.

Ольга Мартиновська
Ольга Мартиновська

Втім, не лише професійні здобутки шефів цікавлять публіку. Не менш обговорюваною темою в мережі є особисте життя Мартиновської і Ярославського, яке, як вважає більшість, нерозривно пов’язане між собою.

Справа в тому, що на особистих сторінках зірок в Інстаграмі можна знайти безліч спільних фото, доволі романтичних. Більше того, у дописах Ольга і Володимир часто пишуть про любов одне до одного.

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський
Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський

На цей раз Мартиновська опублікувала вельми красномовний кадр з помітно округленим животиком. Позує суддя “МастерШеф” у профіль, завдяки чому положення стає ще більш очевидним. У підписі Оля немов звернулася до підписників, підігріваючи інтригу:

“А далі самі…”, – написала вона.

Скріншот зі сторінки Ольги Мартиновської в Інстаграм
Скріншот зі сторінки Ольги Мартиновської в Інстаграм

Чи то знаменитість добре поснідала, чи то справа у майбутньому поповненні – залишається тільки здогадуватися. До речі, мамою вона вже стати встигла. Зірка виховує донечку Віру від невдалого минулого шлюбу. Володимир Ярославський не просто знайомий з дитиною, а добре з нею ладнає, судячи з їхніх спільних фотографій.

Оля Мартиновська і Володимир Ярославський з донькою Вірою
Оля Мартиновська і Володимир Ярославський з донькоою Вірою

Схожі статті