Настя Каменських обтягнула вагітний живіт шкіряною сукнею та заспівала шансон: материнство дуже змінює

Настя Каменських заінтригувала мережу виглядом свого тіла.

Нещодавно відома українська співачка Настя Каменських виступила в Києві на великому сольному концерті популярної виконавиці Любові Успенської.

Настя Каменських виступала у шкіряній сукні

Дружина музиканта та продюаера Потап з’явилася на сцені в облягаючій чорній шкіряній сукні, з яскравим макіяжем, а також з великими золотими сережками. Успенська була одягнена в сріблясте коротке блискуче плаття-бюстьє. Разом з Каменських вона виконала хіт “Ти ж не забув”.

Варто відмітити, що завдяки образу співачки, було добровільно, що у неї досить великий живіт.

Скріншоти сторінки Насті Каменських

Не дивлячись на те, що артистка у цьому році боролася з зайвою вагою, а її об’єми стали помітно менші, артистка не втратила животик.

Зіркове подружжя, при цьому, начебто не має наміру приховувати вагітність, якщо вона наступить. Олексій Потапенко відкрито заявляє, що мріє стати батьком і мати багато дітей. Але обидва виконавця розповідають одне і те саме: малюка хочеться, але Господь поки що не дав такого щастя.

Нагадуємо, що Потап не так давно розповів про відносини між його колишньою дружиною Іриною Горовою та нинішньою обраницею Настею Каменських. За словами продюсера вони аніскільки не конфліктують, і спілкуються добре. Втім, товаришками їх назвати не можна. Мовляв, це було-б неправильно. На додаток, Потап заявляє, що Настя Каменських ніколи не була його коханкою, але преса має матеріали, які повністю руйнують цю версію. Пара була разом ще у 2013 році, а офіційне розлучення з Іриною відбулося у 2014. І лише у 2016-му Потап наважився оголосити про розрив з дружиною.

Схожі статті