Categories Шоу-бізнес

Шлюб Віктора Павліка та його молодої дружини Репяхової тріщить по швах? Співак негарно обійшовся з коханою

Віктор Павлік вразив фанатів своєю поведінкою стосовно молодої дружини.

Віктор Павлік і Катя Репяхова перебувають у шлюбі вже рік. Втім, разом пара набагато довше — 6 років співак та його концертна директорка не дають полом’ю їхнього кохання згаснути.

Катя Репяхова і Віктор Павлік

Деякі користувачі мережі не в захваті від нового етапу у житті артиста і чекають від родини поганих новин. Це дуже дратує його молоду дружину, яка вимушена постійно давати відсіч хейтерам. Але у мікроблогу зірковою дружини панує позитивна та приємна атмосфера. Катя показує, як проходять її будні, і як вона слідкує за своїм тримісячним малюком Михасиком, який є первістком дівчини.

Катя Репяхова — чужа

Нещодавно молода концертна директорка показала, як вона збирається на фотосесію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Справа в тому, що зіркове подружжя зараз знаходиться в Одесі, і дівчина ніяк не захотіла покидати місто, поки не зробить зйомку біля моря.

Вона відправилася до салону краси, де зробила зачіску, макіяж та інші необхідні процедури. Катя показала результат і запитала у своїх підписників, чи пасують їй стрілки на очах. Неочікувано для всіх, відгукнувся сам Віктор Франкович, який не вподобав новий образ дружини і сказав, що вона йому чужа.

Скріншот сторінки Каті Репяхової

Вочевидь, Катя Репяхова звикла до подібної критики, адже відреагувала на коментар чоловіка з гумором та показала його іншим користувачам.

Варто зазначити, що насправді дівчина виглядала зі стрілками неперевершено.

Для Віктора Франковича подібні коментарі — звична справа. Артист може доволі некоректно робити зауваження та жартувати, а Катя дуже часто просто не зважає на нього.

Share