(Відео) Переможець “Голосу” Роман Сасанчин та його вагітна наречена розсекретили стать майбутної дитини

Переможець вокального шоу "Голос країни" Роман Сасанчин і його вагітна наречена нарешті розсекретили стать майбутнього малюка.

Про поповнення в молодій родині Романа Сасанчина та Іванни стало відомо наприкінці літа. Закохані вийшли на зв’язок з підписниками в мережі та показали своє положення, хоча не так давно вони запевняли, що не поспішатимуть з весіллям та дітьми. Втім, вже зараз вони заручені і чекають на дитину. Як розповідала дівчина співака, у неї є певні гормональні проблеми, тож навіть лікарі не чекали на таку швидку вагітність.

Роман Сасанчин разом з вагітною нареченою Іванною
Роман Сасанчин разом з вагітною нареченою Іванною

Захоплені парою шанувальники з нетерпінням чекали на новину про стать дитини, до якої вони заздалегідь готувалися, аби повідомити про це яскраво. Так, на сторінці Романа Сасанчина в Інстаграм з’явилося довгоочікуване відео, де вони разом з Іванкою лопають повітряну кульку, в середині котрої знаходилися конфетті рожевого кольору – у них буде дівчинка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Роман Сасанчин (@sasanchyn_official)

Переможець “Голосу” у дописі подякував за це Богу, а його наречена була більш багатослівною:

“У нас буде донечка. І так, ми чекали на нашу дівчинку ще з самого початку, як тільки взнали про вагітність. Відчуття підказувало, що там маленька принцеска росте. Я її ще не знаю, а люблю більше за все на світі”, – написала Іванна.

Роман Сасанчин зі своєю дівчиною Іванною
Рома та Іванна

До речі, молоді люди живуть не в подарованій Роману київській квартирі, а у хостелі в Чорткові (Тернопільстка область). Раніше вони розповідали, що зараз у столичній оселі триває ремонт, тому переїзд відкладається. У Київ Сасанчин з родиною планує перебратися, коли доньці буде вже 3-4 місяці.

Схожі статті