Дочекалися: таємна дружина Олега Винника Таюне обережно прикрила животик з натяком на вагітність

Бек-вокалістка і таємна дружина Олега Винника Таюне збентежила мережу несподіваним фото, на якому вона обережно прикрила рукою свій животик.

Олег Винник є одним з найзагадковіших артистів українського шоу-бізнесу. Справа в тому, що він щосили тримає особисте життя у таємниці та уникає будь-яких питань з цього приводу на інтерв’ю. Втім, фанати впевнені, що бек-вокалістка Таїсія Сватко  насправді є дружиною виконавця.

Натякають на це безліч фактів. По-перше, знайомі вони ще зі студентства, а іскру між ними навіть підтвердив один з колишніх викладачів музикантів у Канівському коледжі. По-друге, в офіційній біографії Олега Винника у відкритому доступі саме Таюне значиться дружиною. По-третє, ще в нульових, коли герой статті був великою зіркою мюзиклів у Німеччині, він спілкувався з журналістами німецького журналу та розповідав, що одружений і виховує сина. Подейкують, що його назвали Юліаном.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Тим не менш, все це досі залишається не підтвердженою інформацією особисто Олегом, однак користувачі мережі не перестають будувати здогадки щодо їхньої з Таїсією пари. Та й вони самі підігрівають інтерес.

На цей раз на сторінці Таюне в Інстаграмі з’явилося її нове фото-обкладинка до нової пісні “Подруга”. Позує співачка з хвилястою укладкою у чорній сукні з відкритим верхом, загадково поклавши руку на живіт. Їй вже неодноразово приписували вагітність, саме тому цей жест привернув так багато уваги шанувальників.

Скріншот з Інстаграм-сторіз Таюне
Скріншот з Інстаграм-сторіз Таюне

Цікаво, що свою легендарну романтичну пісню “Ніно” Олег Винник присвятив не Сватко. Хто ж та жінка, яка зайняла місце у серці головного вовка країни поряд з Таюне, дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті