Катя Осадча не була готова до третьої дитини: втекла з декрету і знайшла коляску, яка гойдається самостійно

Ведуча програми "Світське життя" Катя Осадча вже тричі мама, але це не стало на заваді її телевізійній кар'єрі.

19 серпня подружня пара Каті Осадчої та Юрія Горбунова вдруге стала батьками. У них народився син Данило, в якого вже є старший братик Івасик. Для Катерини це третя дитина, адже її материнство почалося ще у першому шлюбі, коли на світ з’явився первісток Ілля. У Горбунова інших дітей немає, лише падчерка від минулих стосунків.

Катя Осадча і Юрій Горбунов з синами
Катя Осадча і Юрій Горбунов з синами

В декрет Осадча не йшла як після другої вагітності, так і зараз. За два дні до пологів зірка брала інтерв’ю у гостей “Вечору прем’єр”, а всього лише через три дні після виписки з пологового будинку вона побувала на декількох святкових заходах до Дня Незалежності України та провела зйомки нового випуску “Світського життя”. Більше того, на ранок 20 серпня Катя вийшла в ефір “Сніданку з 1+1”. Виглядала вона при цьому дуже енергійно і без жодного натяку на втому.

Катя Осадча
Катя Осадча

Юрій Горбунов теж не взяв на себе обов’язки домашнього тата – він продовжує активно працювати разом з дружиною. Якраз завдяки цьому у них є можливість наймати нянь. Втім, не лише вони допомагають молодим батькам поратися зі спадкоємцями. Особливо зараз, коли в родині з’явився новонароджений малюк.

Так, на власній сторінці в Інстаграм Катерина Осадча похизувалася коляскою, яка може автоматично колисати дитину:

“У Cybex [бренд дитячих колясок та автокрісел] нова геніальна функція – режим загойдовування. Візок управляється з додатку в телефоні і гойдається самостійно. У мами вільні руки”, – підписала публікацію телеведуча.

Скріншот з Інстаграму Каті Осадчої
Скріншот з Інстаграму Каті Осадчої

Справжня мрія для батьків, чи не так?

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.