Хто ця жінка, через яку Дан Балан ніколи не одружиться знову: любовна драма у житті молдавського мачо

Дан Балан мав багато романів, але деякі стосунки залишили свій відбиток.

Особисте життя Дана Балана — одна з найобговорюваніших тем серед тих, хто пильно слідкує за селебрітіз. Артист про це знає, але приватну інформацію не видає ні за які гроші. Життя співака поза камерами досі залишається повним таємниць, і викликає багато питань. Але якщо у близькому колі знаменитості є ненадійні люди, то журналісти отримують неймовірний, а інколи сенсаційний матеріал, який обговорюється ще багато років після його публікаціі.

Перша і остання любов

Деякі вважають ці розповіді брехнею, деякі ж довіряють цим пліткам, але подейкують, що Дан Балан був одружений на дівчині на ім’я Елла Крупеніна. Весілля відбулося через короткий проміжок часу після розпаду його музичного гурту.

Елла Крупеніна та Дан Балан. Фото взято на просторах мережі.

Елла народила виконавцю первістка — сина Алана. Родина жила в Ізраїлі, куди колись приїхав співак зі своїми батьками. Але через непомірні гастролі та концерти шлюб дав тріщину. Крупеніна сильно ревнувала свого коханого і влаштовувала йому сцени. Розчарований Дан не зміг більше балансувати між кар’єрою та сім’єю, і обрав музику. Але це був не кінець.

Обкладинка популярного молдавського журналу.

Пліткували, що румунська модель не могла впоратися з горем, яке переживала у зв’язку зі зруйнованим шлюбом та розбитим серцем. Дівчина наважилася на серйозний і скандальний крок, який ледь не відправив її на той світ. Дан скасував концерти та повернувся додому, щоб доглядати за колишньою дружиною. Про це писали усі молдавські та румунські таблоїди, але опиралися на слова сусідів та друзів артиста.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.