Як виглядає і чим живе старший брат Максима Галкіна: був категорично проти його роману з Аллою Пугачовою

Максим Галкін – не єдина дитина своїх батьків. У гумориста і шоумена є старший брат, який живе непублічним життям.

Рідного брата Максима Галкіна звуть Дмитро, у цьому році йому виповнилося 57. Чоловік рідко з’являється на публіці, тим не менш, деякі факти з його біографії відомі.

Дмитро займається серйозним бізнесом, який пов’язаний з виготовленням військової техніки. У дев’яностих чоловік пробував себе в шоу-бізнесі – продюсував гурт «Чай вдвоем», однак швидко зрозумів, що це не його. Зараз він більшу частину часу проводить в Ізраїлі – там у нього є нерухомість, дружина та двоє дітей.

Дмитро Галкін з родиною
Дмитро Галкін з родиною

Варто зазначити, що Галкіни рано втратили батьків – у 2002-му від раку помер тато, ще через два роки ця ж хвороба забрала маму, тож Дмитро в якомусь сенсі замінив їх Максиму.

Максим і Дмитро Галкінии
Максим і Дмитро Галкіни

Цікаво, що спочатку старший брат гумориста був не в захваті від новини про роман з Аллою Пугачовою. Його лякала велика різниця у віці, а також те, що дітей у них бути не може. Тепер вже ні для кого не секрет, що побоювання Дмитра з приводу відсутності племінників не справдилися – Примадонна і Галкін стали батьками чудових двійнят Лізи та Гаррі. Зірки ніколи не приховували, що для цього вони скористалися послугами сурогатної матері.

Максим Галкін та Алла Пугачова
Максим Галкін та Алла Пугачова з дітьми

Перша зустріч Дмитра і Алли Борисівни вийшла достатньо напруженою. Лише згодом чоловік зрозумів, що помилявся і казав необдумані речі, але тільки через хвилювання за молодшого брата, у якого, до речі, склалися чудові стосунки зі знаменитою дружиною.

Більше цікавих подробиць про велику родину Пугачової та Галкіна дізнавайтеся на YouTube-каналі Одна минута:

Схожі статті