Влад Яма поспіхом зібрав усі валізи та повідомив, що вони з дружиною і сином тікають з країни: “Уматуємо”

Влад Яма шокував сім'ю та підписників раптовою поїздкою.

Влад Яма обожнює подорожувати. Про це він говорить постійно та у кожному інтерв’ю. Цілком можливо, що хореограф давно б емігрував, якби не успішна телекар’єра в Україні. Але варто віддати належне старанням танцюриста: разом з родиною чверть року вони точно проводять за кордонами Батьківщини.

Влад Яма поспіхом вивіз родину в невідомому напрямку

Так, завдяки публікації хореографа на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, стало відомо, що він стрімко покинув Київ. Причому знаменитість не повідомила про пункт призначення навіть власну родину.

Скріншот сторінки Влада Ями

Трохи згодом пара пояснила, що така раптовість має пояснення: 7 років тому Влад одружився на Лілії. А подорож виявилася, свого роду, подарунком на річницю. Але знаменитості досі не вважають за потрібне розповісти, куди саме вони направляються. Зазвичай Влад стрімко прямує в аеропорт. Своє день народження і день народження дружини, наприклад, він провів у Флориді і Туреччині відповідно.

У сім’ї хореографа так заведено, що усі важливі для них свята вони відмічають у подорожі. Це стало вже традицією, яку Яма не має наміру порушувати. Єдиний син пари Леон дуже легко відноситься до подібних експромтів і вже звик до темпу життя своїх батьків.

Варто відмітити, що зіркове подружжя вже задумується про другу дитину. Влад та Лілія не говорили прямо про те, що працюють над цим питанням, але висока вірогідність того, що дуже скоро ми почуємо про майбутнє поповнення в зірковій родині.

Сподіватимемося, що дуже скоро Влад такий розповість, кудись повіз свою сім’ю у річницю весілля.

Схожі статті