Нова “Холостячка” Злата Огнєвіч натякнула на поганий фінал шоу: обранець вже розбив серце красуні?

Злата Огнєвіч вже починає потроху розкриватися перед глядачами: чим закінчилася її пригода?

Минулої п’ятниці в ефір вийшов перший епізод реаліті-шоу у якому 16 чоловіків будуть боротися за серце відомої української виконавиці, красуні Злати Огнєвіч. Співачка була дуже схвильована перед початком зйомок, але досвід, яким вона вже ділиться, після її закінчення, наводить на думку, що в результаті вона все одно залишилася одна.

Злата Огнєвіч натякає?

Нещодавно на особистій сторінці Злати соціальній мережі Instagram з’явилася декілька публікацій, які начебто натякають на те, що вона так і не змогла знайти своє кохання на проєкті.

Спочатку нова Холостячка вирішила розповісти, що участь у шоу може принести не тільки кохання, але і приємний досвід і радість від пригод.

Неможливо не відмітити той факт, що глядачі не розділили такого захоплення історією Злати, яке вона очікувала. Мовляв, це зйомки і ми розуміємо, що ніяких див не існує.

Скріншот сторінки Злати Огнєвіч

У додачу до цієї публікації, співачку опублікувала реліз нової пісні, яка була присвячена темі розбитого серця. Зазвичай виконавці роблять з особистих історій піар, тому цілком можливо, що композиція має пряме відношення до того, що зараз відбувається в особистому житті артистки.

У співачки, насправді, велика фан-база, яка дуже рада ліричним трекам у її виконанні. Залишається сподіватися, що ця пісня була написана набагато раніше до того, як вона прийняла рішення брати участь у шоу, адже хочеться вірити, що Злата таки змогла знайти своє щастя і того, з ким побудує родину.

Схожі статті