Тіна Кароль в облягаючому комбінезоні пострибала на скакалці: погляд Балана спрямований на її округлі форми

Відома українська співачка Тіна Кароль полюбляє дивувати. На цей раз зірка показала підписникам в мережі, як займається спортом.

Фігура Тіни Кароль регулярно опиняється в центрі обговорень. Все тому, що поп-діва ретельно над нею працює, але без перебільшень, завдяки чому вона є справжнім прикладом жіночності та краси. Допомагає їй у цьому здоровий спосіб життя, починаючи від харчування і корисних звичок, закінчуючи регулярними фізичними навантаженнями.

В одному з недавніх інтерв’ю артистка зізналася, що не змогла б виглядати так розкішно й давати по 2-3 концерти на день, якби дозволяла собі алкоголь. Також Тіна щодня прокидається на сході сонця і присвячує ранок спорту – вона стрибає на скакалці. Саме одне з таких тренувань Кароль записала на відео та опублікувала його на власній сторінці в TikTok.

Тіна Кароль займається спортом
Тіна Кароль займається спортом

У кадрі знаменитість постала в облягаючому комбінезоні фіолетового кольору і яскравих помаранчевих кросівках:

“Привіт! Це моя трансформація у спорті. Я стрибаю на скакалці 40-45 хвилин. 50 хвилин дається вже складніше, але все це тренується. Я починала з 1 хвилини, а зараз можу показати ось такий результат. Я стрибаю на скакалці для того, щоб без задишки і втоми співати наживо декілька концертів на день. Часто стрибаю на сценах концертних залів, уявляючи, як буде проходити концерт, як буде круто, що хотілося б сказати. Неначе наповнюю ауру сцени та залу”, – написала Тіна і побажала шанувальникам гарного дня.

@tinakarol

Привет! Это моя #трансформациявспорте 💪🏻 Занимаешься ли ты спортомйогой? Поделись 👇🏻

♬ Красиво – Тина Кароль

Коментатори також помітили, що навіть під час тренувань у Кароль ідеальна укладка і макіяж. Безперечно, це радує око, особливо Дана Балана, адже саме з ним співачці приписують роман.

Детальніше про особисте життя Тіни Кароль дивіться нижче:

Схожі статті