Відома плавчиня Яна Клочкова вперше розповіла про батька своєї дитини: “Він у тюрмі відсидів”

Яна Клочкова вразила журналістів розповідями про своїх обранців.

Українська плавчиня Яна Клочкова розповіла, чим не влаштовували її колишні обранці, і як вона живе зараз. Зараз спортсменка не заміжня, але виховує 11-річного сина Олександра, від грузинського спортсмена і бізнесмена Левана Ростошвілі.

Невдалі відносини

Яна Клочкова

За словами спортсменки, вона кілька разів намагалася розірвати останні стосунки через те, що коханий її ображав. Ім’я кривдника олімпійська чемпіонка називати не стала. Цю історію Клочкова розповіла журналістам програми “Життя відомих людей”.

Також Клочкова зізналася, що у неї був роман з відомим українським автогонщиком Олексієм Мочановим, який старший за спортсменку на 13 років. Плавчиня дуже любила обранця, але їхні стосунки затьмарювали його погані звички. Через них чоловік поплатився здоров’ям.

Примітно, що ще в 2016 році Клочкова розповідала, що Мочанов був її першим коханням. Тоді вона була 22-річною цнотливою дівчиною, що не вміє навіть цілуватися, а за плечима автогонщика весілля, дитина і безліч любовних історій. За словами спортсменки, вона ще два роки після розставання не могла забути про автогонщика.

Яна Клочкова з сином

Клочкова також розповіла, що не спілкується з грузинським спортсменом Леваном Ростошвілі, від якого в 2010 році народила сина Олександра. За її словами, він не цікавиться життям сина з 2013 року. Леван сидів у в’язниці, тому спортсменка вважає, що “людині з таким минулим нема чого зустрічатися з дитиною”.

“Давно вже, з 2013 року, 8 років пройшло. Він у в’язниці сидів. Навіщо людині з таким минулим взагалі зустрічатися з дитиною”, – зазначила Клочкова.

Зараз знаменитість самотня, але цілком щаслива.

spot_img

Схожі статті