Колишня дружина Дзідзьо Slavia розповіла про своє розчарування після подарованої квартири: дуже довго чекала

Колишня дружина виконавця Дзідзьо розповіла про своє розчарування.

Кожного дня популярність колишньої дружини Дзідзьо Ярослави, яка виступає під псевдонімом Славія, стає все більше. Нею та її творчістю цікавляться, як фанати її екс-чоловіка, так і публіка, яка раніше нічого про неї не чула. Завдяки раптові славі вона нарешті може налагодити зв’язок з слухачами. Робить це вона за допомогою свого мікроблогу.

Розчарування співачки

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилося декілька кадрів, на яких вона показала своє нещодавні придбання, описала своє розчарування і поскаржилася на сервіс. Також Ярослава попросила допомоги у своїх підписників, які, можливо, колись потрапляли у подібній ситуації.

Скріншот сторінки Ярослави Притули-Хоми

“Гроші попросили заздалегідь. Кажуть, що попереджали, що воно може “трохи “відрізнятися. Мені зараз реально дуже смішно. У кого були такі випадки? Що ви робили?”, – зазначила Slavia під оприлюдненими фото.

Варто відмітити, що тільки нещодавно артистка була головною героїнею в ЗМІ. Справа в тому, що колишній чоловік співачки стримав своє слово і подарував їй розкішну квартиру на берегу озера. Сам Дзідзьо був вражений своєю щедрістю і розповідав журналістам, наскільки ця квартира крута та розкішна. Екс-благовірна співака також на скупилася на компліменти та подяку. Вона віддячила його і особисто, і в соціальних мережах, щоб усі фанати побачили, що пара врегулювала усі свої проблеми та питання.

До того ж, розлучення досі триває і пару офіційно ще одружена. Деякі шанувальники запідозрили обман. Мовляв, про піарилися на скандалі, але обидва артисти запевняють, що таки розлучаються.

Схожі статті