Алла Мазур отримала довгоочікуваний подарунок на день народження: скидалися на нього всі близькі та друзі

Алла Мазур нарешті розповіла фанатом, що ж отримала на свій день народження від близьких.

Декілька днів тому відома українська телеведуча та шеф-редактор програми новин “ТСН” Алла Мазур святкувала свій день народження. Знаменитість завітала у декілька студій, щоб поділитися своїми радощами з іншими та розповісти про те, як в неї пройшов цей рік. Однак, вона майже ні слова не сказала про те, що їй подарували рідні та друзі.

Найдорожчий подарунок

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій вона постала з букетами квітів. Зірка розповіла, що ж саме вона отримала у цей день.

З’ясувалося, що вона просила допомоги для дитини, яка важко хворіє і потребує лікування. Судячи з усього, не тільки фанати зірки збирали гроші на лікування хлопчика, але й близькі та друзі зірки, яка була занепокоєна майбутнім Захара.

Вона всім сердечно подякувала за відгук та ще раз повторила історію цієї дитини, яку розповідала в ефірі “Сніданку з 1+1”. До речі, в ефірі Алла Мазур зізналася, що в цьому році вагалася, чи приходити їй в студію, адже це перший день народження, який вона зустрічала без мами – два місяці тому її найрідніша людина пішла на небо. Але Алла Мазур досі відчуває поруч її присутність, а того ранку телеведуча запропонувала подивитися разом дорогі серцю сімейні фотографії і зануритися в світлі і радісні спогади. Адже наші рідні живі до тих пір, поки жива про них пам’ять.

Алла Мазур
Алла Мазур

Нагадуємо, що Алла Мазур уже рік, як поборола рак молочної залози. Після лікування телеведуча зайнялася благочинністю та просвітницькою діяльністю. Тепер тележурналістка викладає спеціальні лекції, у яких допомагає онкохворим та їхнім рідним.

Схожі статті