Лоліта Мілявська розсекретила розмір пенсії Алли Пугачової: сама отримує вдвічі менше, ніж Примадонна

Відома російська співачка Лоліта Мілявська назвала розмір пенсії Алли Пугачової та порівняла її з власною.

Лоліта вже давно є популярною артисткою шоу-бізнесу. Її регулярно запрошують у різні телешоу та на інтерв’ю, і зірка не відмовляється від участі. Цього разу Мілявська відверто поговорила з ведучим шоу “Антоніми“, якому розповіла про свою пенсію і зізналася, що її сума вдвічі менша у порівнянні з Примадонною. Знаменитості є не лише колегами – вони близькі подруги, причому обидві славляться своєю схильністю до епатажу.

Лоліта Мілявська і Алла Пугачова
Лоліта Мілявська і Алла Пугачова

Так, щомісячно у якості пенсіонерки Лоліта отримує від держави пенсійні виплати у розмірі 23 тисяч рублів (близько 8,4 тисяч гривень). У Пугачової пенсія більша за рахунок звання народної артистки СРСР, котре їй присвоїли ще у 1991 році:

“Усі ці звання – це всього лише надбавка до пенсії. В Алли Борисівни була 46 тисяч рублів (16,8 тис. грн), вона мені казала, так вона – народна. У мене як у заслуженої”, – сказала Мілявська.

Лоліта на інтерв'ю
Лоліта на інтерв’ю

Не дивлячись на це, зірка не приховує, що виступає проти будь-яких звань, оскільки вона не бачить у цьому ніякої цінності:

“У всьому має бути сенс. В чому сенс, якщо мене за це звання зобов’язали б… Ось зараз я легко відмовляюся від якихось непотрібних мені концертів, наприклад. Усі звання дають, коли хтось поклопоче. Я коли все це побачила, складання характеристики… Боронь Боже, складати на себе характеристику, нікому це в голову не прийде. Тому навіщо? Я спокійно себе почуваю – я нікому нічого не винна, і мені ніхто нічого не винен. Я не люблю бути зобов’язаною”.

Схожі статті