(Відео) Наталія Могилевська звинуватила Тіну Кароль в плагіаті: новий скандал у шоу-бізнесі

Відома українська співачка Наталія Могилевська підозрює не менш відому колегу по сцені Тіну Кароль у плагіаті.

Наталія Могилевська – поважна особа вітчизняного шоу-бізнесу, яка реалізувала свої таланти не лише на сцені, а ще й як телеведуча, акторка і музичний продюсер. Тіна Кароль – одна з найяскравіших зірок естради, концерти котрої збирають багатотисячну аудиторію. Обидві нагороджені почесним званням Народної артистки України. І хоча подругами вони ніколи не вважалися, у скандали не втрапляли. Втім, нещодавно це змінилося.

Так, Могилевська стала гостею нового випуску програми “Світське життя”, де під час розмови з ведучою Катею Осадчою співачка натякнула на плагіат зі сторони Тіни. Справа стосується не пісень, а сценічного вбрання:

“На днях Тіна Кароль одягнула таке чорно-біле плаття, нібито зебра, Жана-Поля Готьє. Маю таке плаття, і воно було зняте в мене ще у 1998 році в кліпі “Она красиво прощалась с любовью”, – пояснила знаменитість.

Наталія Могилевська у Світському житті
Наталія Могилевська у Світському житті

Варто зазначити, що Наталя говорила про це з позитивом, не тримаючи зла на колегу. Як виявилося, вона ніколи не позбавляється своїх концертних костюмів і зберігає їх у величезній гардеробній, тож сукню Кароль впізнала одразу. Цікаво, що Тіна відмовчуватися не стала і відреагувала на слова Могилевської.

На власній сторінці в Інстаграм Кароль зробила репост того самого випуску “Світського життя” і написала:

“Воу, воу, воу. Це черговий скандал”, – маючи на увазі рядки зі свого нового хіта під назвою “Скандал”.

Скріншот з Інстаграму Тіни Кароль
Скріншот з Інстаграму Тіни Кароль

Насправді багато знаменитостей, в тому числі й українських, часто опиняються у центрі конфузу, коли виходять в люди в однакових вбраннях, тож для співачок ця ситуація вже не нова.

Схожі статті