46-річна Наталія Могилевська нарешті одягла фату під марш Мендельсона: “Без жодного сумніву”

Відома українська співачка Наталія Могилевська нечасто ділиться подробицями особистого життя, але і особливої таємниці з нього вона не робить.

Наталія Могилевська володіє неймовірною жіночою харизмою, тож і обранців у її життя було немало. На початку кар’єри у зірки були стосунки з продюсером Олександром Ягольником, на освідчення якого вона відповіла відмовою.

Свою першу весільну сукню виконавиця одягла у 2004 році, коли вийшла заміж за бізнесмена Дмитра Чалого. Втім, шлюб не протримався навіть до першої річниці. З тих пір у якості нареченої Наталя більше не відвідувала РАГС – усі наступні чоловіки були цивільними. Втім, прямо в ефірі шоу “Співають всі!” Могилевська двічі змусила Діму Коляденко дістати зі свого саквояжу фату.

Наталія Могилевська у шоу Співають всі
Наталія Могилевська у шоу Співають всі

Так, в останньому випуску проєкту на сцену вийшов запальний кубинський виконавець Марсель Гастон, котрому не вдалося потрапити у фінал, але запам’ятався він суддям надовго. Справа в тому, що ведучий Володимир Остапчук сказав, що співак прийшов на шоу тільки заради того, аби привернути увагу Наталії Могилевської. Мовляв, декілька років тому зірка розбила йому серце.

Марсель Гастон
Марсель Гастон

У відповідь на це поп-діва заявила, що вперше бачить цього чоловіка. В цей час у студії заграв марш Мендельсона і Діма Коляденко дістав фату, яку одразу ж одягнув на голову артистки. Проте, після цього Остапчук зізнався, що пожартував, хоча Наталя навіть почала сумніватися:

“А я вже подумала – може, я забула?!”.

Діма Коляденко одягнув на голову Могилевської фату
Діма Коляденко одягнув на голову Могилевської фату

Тим не менш, наприкінці випуску таки з’явився учасник, якому дійсно вдалося підкорити серце Могилевської. Ним став 33-річний Євген Прудник, він заспівав пісню “Я люблю тебя до слез”. Вже на цей раз Наталя була б щаслива одягти фату, якби не одне велике “але”:

“Для мене ви – справжній чоловік, і якщо б ви не були одруженим, я б із задоволенням вийшла за вас заміж! Без жодного сумніву!”, – несподівано зізналася Могилевська.

Євген Прудник і Наталя Могилевська
Євген Прудник і Наталя Могилевська

Схожі статті