Володимир Ярославський ошелешив Ольгу Мартиновську зізнанням про стосунки з колишньою: “Дуже сильні почуття”

Відомим українським шеф-кухарям Володимиру Ярославському і Олі Мартиновській приписують роман, а що відомо про їхні минулі стосунки?

Долі Мартиновської і Ярославського звів “МастерШеф”, де вони разом з головною зіркою проєкту Ектором-Хіменесом Браво оцінюють кулінарні шедеври учасників.

Справжні фанати шоу пам’ятають, що Ольга на очах у мільйонів глядачів пройшла шлях від звичайного кулінара-аматора до випускниці престижної школи Le Cordon Bleu. Після цього вона стала шефом та співвласницею паризького ресторану, а згодом її запросили знов повернутися на “МастерШеф”, але вже у якості справжнього експерта у професії.

Ольга Мартиновська
Ольга Мартиновська

Володимир же почав свій кухарський шлях набагато раніше – з 11 років він експериментував на домашній кухні, а у 17 отримав першу роботу в ресторані. Наразі Ярославський є одним з найкращих шеф-кухарів України, він постійно бере участь у міжнародних фестивалях та конгресах шефів.

Володимир Ярославський
Володимир Ярославський

На думку багатьох шанувальників кулінарного шоу, Володимира і Ольгу пов’язують не лише робочі стосунки. В мережі давно підозрюють, що між ними роман. На це натякають безліч спільних фото, а також у дописах зірки часто пишуть про любов одне до одного. Невідомо, чи то романтичну, чи то дружню, оскільки вичерпних коментарів з цього приводу потенційна пара не дає.

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська
Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська

В одному з останніх інтерв’ю для КП Ярославський лише згадав про колишні романи:

“Декілька разів у мене були дуже сильні почуття, які дійсно кожен раз змінювали моє життя повністю. Кохання – це прекрасне почуття, і так, дуже хотілося б відчувати ці моменти, коли ти можеш подарувати небо і зірки. Коли пурхаєш, і тобі  нічого, крім кохання, не потрібно. Це окрилює, змінює тебе”.

До речі, у Володимира дітей ще немає, а от Мартиновська вже встигла стати мамою чудової донечки Віри, яка з’явилася на світ у минулому шлюбі. Ярославський добре ладнає з дівчинкою.

Схожі статті