Ольга Фреймут відмовляється спілкуватися з Катериною Осадчою: яка кішка пробігла між колегами

Ведуча популярного шоу про зірок "Світське життя" Катя Осадча розповіла, що її колега по цеху Ольга Фреймут відмовляється з нею спілкуватися ось уже 16 років.

Професія Катерини Осадчої вимагає сміливості задавати каверзні питання найвідомішим представникам шоу-бізнесу. Телеведуча мала нагоду спілкуватися навіть зі світовими знаменитостями, однак є одна персона, яка всіляко уникає бесід з нею у рамках “Світського життя”. Її особистість Катя розкрила в Інстаграм-сторіз під час відповідей на питання шанувальників.

Катя Осадча
Катерина Осадча

Так, у журналістки поцікавилися, в кого їй не вдалося взяти інтерв’ю, на що вона сміливо відповіла – Ольга Фреймут. При цьому причин відмови у спілкуванні від колеги Осадча не розкрила, але залишила посилання на особисту сторінку Олі, яка поки що ніяк не прокоментувала свою категоричну позицію.

Ольга Фреймут не дає інтерв'ю Каті Осадчій
Ольга Фреймут не дає інтерв’ю Каті Осадчій

Цікаво, що ревізорка Фреймут ніколи не говорила з Катериною під прицілом камер, тоді як її старша донька Злата Мітчелл неодноразово з’являлася у випусках програми дружини Юрія Горбунова. Там же дівчина представляла свою колекцію одягу.

Також Осадча зізналася, що немає жодної зірки, яка б приходила на інтерв’ю вчасно:

“Український шоу-бізнес і пунктуальність зрідка перетинаються в одній площині”.

Катя Осадча розповіла про труднощі роботи з зірками
Катя Осадча розповіла про труднощі роботи з зірками

Зазначимо, що передача “Світське життя” вперше вийшла на екрани в далекому 2005 році. З 2008-го проєкт транслюється на телеканалі 1+1, і увесь цей час Катерина є його незмінною ведучою.

Навіть у декрет як такий після нещодавніх пологів у серпні 2021-го знаменитість не йшла. Лише декілька випусків Осадчу підміняли інші вітчизняні зірки. Серед них – Наталія Могилевська, Анна Різатдінова, Володимир Дантес, солістка гурту Kazka Олександра Заріцька.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.