(Фото) Оля Полякова показала свого нового коханого: на відміну від лисого Вадима з розкішною шевелюрою

Оля Полякова збентежила мережу своїми стосунками з Олегом Винником.

Не так давно Оля Полякова схвилювала прихильників неймовірним зізнанням. Начебто Суперблондинка разом з повелителем вовчиць Олегом Винником чекають на спільну дитину. Преса одразу ж звернула увагу на таке сміливе повідомлення. Та як з’ясувалося пізніше, усе, що говорять знаменитості сприймати буквально не варто. А Олег з Олею мали на увазі свій спільний хіт, який от-от має з’явитися на світ. У співачки є талант піаритися, і це видно неозброєним оком, адже тепер про майбутню композицію говорять всюди.

Коханий Олі Полякової

Скріншот особистої сторінки Олі Полякової

22 серпня співачка також опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі відеоролик з головним вовком країни Олегом Винником. Зірка в незвичайному вбранні білого кольору притулилася до нього і почала активно танцювати з ним. Паралельно з цим виконавиця співала пісню Любові Успенської.

“Люблю тебе єдиний, коханий”, – цитувала співачка слова знаменитого хіта.

Цікаво, як реагує Вадим Поляков на поведінку зіркової дружини, яка не соромиться показувати свою прихильність відомому артисту.

Нагадуємо, що декілька місяців тому у співачки подалася старша донька Полякової Марія. Оля Полякова розповіла, що виділила для своєї дочки і її гурту підвал у власному будинку, де вони репетирують. Там вони зробили косметичний ремонт, пристосувавши його під студію. За словами співачки, вона до самого першого виступу групи “ШВИ” не знала, які пісні вони виконують. Тепер артистка вимушена захищати свою доньку від противників нецензурної лексики.

Схожі статті