Юрій Горбунов розповів, що Катя Осадча думає з приводу четвертої вагітності та народження доньки: “Припини”

Відомий український телеведучий Юрій  Горбунов дав невеличке інтерв'ю, у якому поділився їхніми з Катею Осадчою планами щодо народження доньки.

Нещодавно подружня пара Горбунова і Осадчої стала батьками вдруге. У зірок народився ще один хлопчик, якого вони назвали Данило. Малюк вже має двох старших братів – Івана, першого спільного сина Катерини та Юрія, а також Іллю, його ведуча народила ще у минулому шлюбі.

Катя Осадча разом зі старшим сином Іллею
Катя Осадча разом зі старшим сином Іллею

В ефірі програми “Зірковий шлях” шоумен розповів, чому вони дали новонародженому таке ім’я:

“Це сподобалося Каті, я був не проти. В нас був проти Іван, але потім в якийсь момент, десь, напевно, на третій чи на четвертий день як вже з’явився Данило, він каже: “Як ви там казали? Данило? Гарне ім’я”. Він пропонував Андрій, і він якби наполягав на ньому. Напевно, так і було би, але Катя хотіла більше Данило. Я якоїсь такої конкретної позиції не відстоював. Хто народжував, той і має право першого слова”.

Юрій Горбунов у програмі Зірковий шлях
Юрій Горбунов у програмі Зірковий шлях

До речі, на пологах обох своїх синів Горбунов був присутнім та перерізав пуповину. Він закликає усіх інших чоловіків наслідувати його прикладу, адже ці відчуття, на його думку, можна зрівняти лише з польотом в космос:

“Чоловіки повинні таке переживати. Немає з чим таке порівняти”.

Катя Осадча і Юрій Горбунов з синами
Катя Осадча і Юрій Горбунов з синами

Крім того, Юрій відповів на питання журналістки щодо планів на майбутню дочку, адже під час останньої вагітності Катерини шанувальники були впевнені, що цього разу у них народиться дівчинка:

“Запитайте в неї. Я коли тільки починаю цю тему, вона каже: “Слухай, припини, будь-ласка”. Поки що про це мова не йде. Маємо зараз одного старшого, другого меншого, треба з ними розібратися”.

Схожі статті