Нова ведуча “ТСН” Наталія Островська звільнила позицію у програмі новин: знову звичайна репортерка

Нова зірка українського телебачення Наталія Островська засмутила новинами. Усі деталі в статті.

Не так давно на українських телеекранах з’явилася нова фігура — Наталія Островська. Дівчину запросили вести програму новин на час, поки усі інші телеведучі роз’їхалися по відпустках та робочих поїздках. Спочатку вона під міняла Марічку Падалко під час ранкових ефірів, а згодом перейшла у нічні.  Аудиторія дуже тепло прийняла дівчину, яка вразила її своєю вродою та професіоналізмом.

Наталія Островська
Наталія Островська

Однак, вона одразу попереджала, що її посада тимчасова, і усе залежить від відгуку глядача. Мовляв не буде рейтингів, не буде і Наталії Островської.

Наталія Островська знову репортерка

Після того, як дівчина повернулася з подорожі стало відомо, що вона повернулася і до своїх обов’язків репортерки. Наталя Островська вже публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії з місця роботи, і очікуване нею сталося: у студії вона більше не працює.

Скріншот сторінки Наталії Островської

Втім, Наталія не надто засмучується, адже розуміла, що шанси залишитися було дуже маленькими. Залишається вірити лише у те, що хтось завагітніє, і для Наталі звільниться постійне місце роботи.

Нагадуємо, не так давно дівчина зізналася, що декілька років перебуває у шлюбі. Свого чоловіка Наталія Островська показати поки що не наважилася, але все ще попереду… У нової зірки немає дітей, а посада у програмі новин поки що доволі хитка. Дівчина веде нічні новини.

Наталія швидко набирає популярність у соціальних мережах та активно налагоджують зв’язок з глядачем, що дуже мудро, з огляду на сучасні тенденції.

Схожі статті