5-річний син Влада Ями під час сімейного відпочинку потрапив до лікарні: “Настрій був прекрасний, але…”

Відомий український хореограф Влад Яма вийшов на зв'язок з підписниками під час відпочинку з поганою новиною.

Влад Яма здобув популярність після участі в проєкті “Танці з зірками”. Зараз він займає почесне місце судді шоу, та навіть завантажений знімальний графік не стає на заваді для подорожей. Танцівник не приховує – дуже любить подорожувати, а його рідні повністю розділяють цю пристрасть. Тож зараз сімейство Ями знаходиться на відпочинку в Одесі. Туди вони вирушили з нагоди сьомої річниці весілля Влада і Лілії, загалом разом вони вже 14 років.

Влад та Ліліана Яма
Влад та Ліліана Яма

Пара одружилася у 2014-му, а вже через рік у них народився син Леон. У грудні йому виповниться 6. Цікаво, що довгий час турботливі батьки ховали дитину від камер, але як тільки хлопчик сказав, що хоче на телебачення з татом, вони нарешті познайомили фанатів зі спадкоємцем.

В Одесі родина не сумує і проводить час активно. Так, усі втрьох вони встигли побувати на дельфінотерапії, яка привела у захват не лише дитину:

“У сина особлива любов до дельфінів, тому як тільки ми в Одесі, обов’язково відвідуємо дельфінарій. Але цього разу ми пішли ще далі – плавання, фотосесія, і… танці! Правильно, з дельфінами! Шоу тут – окрема історія. Ми багато де побували, в тому числі і за океаном, та такої складності трюки бачили лише тут. У цей раз пішли на виставу неначе заради Леона, але знову самі пищали від захвату, як діти”.

Родина Влада Ями
Родина Влада Ями

Все у сімейному відпочинку Ями було б чудово, якби не одне “але”. Ввечері хореограф записав декілька Інстаграм-сторіз з машини, у яких розповів, що сталося:

“Все як би класно, але у Леона заболів зуб. Я так розумію, що, можливо, потрапила якась їжа туди чи щось таке. Тобто запалення наче й немає, та кожен раз він сідає за стіл, жує і починає плакати. Загалом, настрій був прекрасний, але Ліля зараз з малим у стоматолога”.

Скріншоти з Інстаграму Влада Ями
Скріншоти з Інстаграму Влада Ями

Через декілька годин, аби заспокоїти збентежених фоловерів, Влад повідомив, що із зубом все добре, тож відпочинок продовжується.

Скріншот з Інстаграму Влада Ями
Скріншот з Інстаграму Влада Ями

Схожі статті