(Відео) Ольга Горбачова лягла у труну та попрощалася зі світом шоу-бізнесу: “відспівував” Павло Зібров

Відома українська телеведуча та співачка Ольга Горбачова своєрідно покинула світ шоу-бізнесу.

У липні цього року Ользі Горбачовій виповнилося 40, і саме дату свого євілею зірка обрала для того, щоб повідомити фанатами про завершення своєї 25-річної кар’єри. Оскільки вона заміжня за музичним продюсером Юрієм Нікітіним, який трохи раніше за це розпустив гурт “НеАнгели”, Оля поспішила уточнити, що її рішення приймалося доволі довго і з чоловіком ніяк не пов’язане.

Ольга Горбачова і Юрій Нікітін
Ольга Горбачова і Юрій Нікітін

Попрощатися з творчістю Горбачова вирішила дуже екстравагантно – знаменитість влаштувала власний “похорон”. В “останню путь” співачку проводжали Павло Зібров, Анатолій Анатолій, Степан Казанін, а саме прощання у жанрі чорного гумору стало сюжетом останнього кліпу Ольги на пісню “Вдвойне”. Його вихід героїня статті анонсувала у себе в Інстаграмі:

“Як сказав би Моргенштерн: “Друзі, можете розслабитися і більше не знімати кліпи. Краще ви нічого вже не знімете”. І сміливіше/смішніше, швидше за все, не знімете. Та й взагалі, навряд чи своє поховання знімете. Допоможіть, люди добрі, достойно провести у вічність улюблену артистку”, – написала Горбачова та запросила шанувальників на концерти свого прощального туру.

Ось як на кліп відреагували численні фанати зірки:

  • “Це дуже крута робота. Кожне слово в пісні, кожен кадр у відео. Я у великому захваті від вашої мудрості, почуття гумору, любові і сили”;
  • “Кліп дійсно чудовий своєю яскравістю, емоційністю і епатажністю, хоча, якщо чесно, то я до кінця вірила, що вас воскресять і буде хепі-енд”;
  • “Чекаємо на співачку Ольгу Нікітіну!”.

Схожі статті