Олег Винник і Таюне насолоджуються плодом своїх почуттів: “Величезна відповідальність, але й насолода”

Відомі українські виконавці Олег Винник і Таюне поділилася з шанувальниками великою радістю, до якої причетні вони обидва.

Олег Винник майже ніколи не ділиться подробицями особистого життя, тож достовірно невідомо, хто його дружина. Тим не менш, головного вовка країни всюди супроводжує одна й та сама жінка – його чарівна бек-вокалістка Таїсія Сватко, вона ж Таюне.

Саме її фанати вважають таємним коханням співака, з чим важко сперечатися, адже виявилося, що знайомі Олег і Таюне ще зі студентських часів. Вже тоді, за спогадами одного з колишніх викладачів Канівського коледжу культури, де вони навчалися, Винник приділяв особливу увагу Таї – найскромнішій дівчині на курсі. Подейкують, що у пари навіть є син Юліан, який живе подалі від камер папараці – у Німеччині.

Офіційно Таюне вважається бек-вокалісткою Олега Винника, але публіка підозрює, що вони одружені
Офіційно Таюне вважається бек-вокалісткою Олега Винника, але публіка підозрює, що вони одружені

Прихильники не втрачають надії врешті-решт почути від самого Олега, що вони зі Сватко кохають одне одного, тож за їхніми сторінками у соцмережах пильно слідкують численні підписники.

Цього разу у себе в Інстаграмі Винник поділився своєю гордістю – в кар’єрі Таюне відбулася важлива подія:

“Писати пісні для інших артистів – завжди величезна відповідальність… Але й насолода від результату, особливо коли бачиш і відчуваєш ваш фідбек! “Подруга” у виконанні Квітки Таюне відсьогодні звучить на усіх цифрових платформах!”, – написав артист.

Схоже, що Таїсія Сватко нарешті виходить з тіні Олега, до того ж він їй у цьому не перешкоджає, а навпаки допомагає – пише пісні для своєї музи.

Більше цікавого про особисте життя повелителя вовчиць Винника у наступному відео:

Схожі статті