Настя Каменських зайняла місце ведучої “Світського життя”: підметушилася, поки Катя Осадча у декреті

Відома українська співачка Настя Каменських неабияк здивувала публіку, коли зайняла місце Каті Осадчої у програмі "Світське життя".

Ні для кого не секрет, що Настя Каменських з Потапом і Катя Осадча з Юрієм Горбуновим багато років дружать родинами. Вони живуть по сусідству, регулярно гостюють одне в одного і разом відзначають безліч свят. Більше того, подружжя телеведучих обрало репера на роль хрещеного батька свого старшого сина Івана.

Потап, Катя Осадча, Настя Каменських і Юрій Горбунов
Потап, Катя Осадча, Настя Каменських і Юрій Горбунов

Нещодавно у них народився ще один хлопчик, якого вони назвали Данило. Яким би трудоголіком Катерина не була, зараз вона частіше буває вдома, адже новонароджений малюк потребує багато материнської уваги, тож зіркові колеги підміняють Осадчу в ефірах “Світського життя”. При цьому в повноцінний декрет знаменитість не йде і регулярно буває роботі.

Катя Осадча з синами
Катя Осадча з синами

Так, на місці ведучої програми вже побували Наталія Могилевська, Анна Різатдінова, солістка гурту Kazka Олександра Заріцька, чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес, а цього разу “хліб” Каті спробувала на смак, так би мовити, її близька подруга Настя Каменських.

“Зіркова спецрепортерка цього тижня – Настя Каменських. Разом шукали сенсації на National Bloggers Awards – і таки знайшли”, – свідчить допис на офіційній сторінці шоу в Інстаграмі.

Співачка спитає в Альони Альони про весілля її мрії, про знайомства кулінара-холостяка Євгена Клопотенка з дівчатами, а також дізнається, що Леся Нікітюк подарувала Серію Притулі на ювілей.

Коментатори засипали дружину Потапа компліментами та побажали їй вдалого ефіру. На екрани він вийде у неділю 26 вересня о 18:30 на телеканалі 1+1.

Схожі статті