Вагітна Оля Мартиновська ощасливила Ярославського: у весільній сукні показала круглий живіт (ФОТО)

Переможниця і суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Оля Мартиновська не з чуток знає, що таке бути мамою.

Медійність Ользі Мартиновській приніс проєкт “МастерШеф”, куди вона спершу пішла як учасниця і стала переможницею, а через кілька років повернулася на головну кухню країни вже у якості судді. Вона чудово вписалася у чоловічу компанію Ектора Хіменеса-Браво і Володимира Ярославського, які не потребують представлення, адже вони обидва є поважними персонами у ресторанному світі.

Судді МастерШеф – Володимир Ярославський, Ольга Мартиновська та Ектор-Хіменес Браво
Судді МастерШеф – Володимир Ярославський, Ольга Мартиновська та Ектор-Хіменес Браво

Якщо Ектор для Олі є вчителем і другом, то її стосунки з Володимиром викликають у шанувальників питання. Справа в тому, що зірки публікують безліч спільних фото, які супроводжують дописами з доволі романтичним підтекстом. Не дивлячись на шалений інтерес з боку фанатів, коментувати свої відносини шеф-кухарі не поспішають. Навпаки – вони лише підігрівають інтерес.

Ольга Мартиновська і Володимир Ярославький
Ольга Мартиновська і Володимир Ярославький

Так, нещодавно Мартиновська виклала кадр на фоні живописної природи з доволі округлим животом. Чи то вона добре поїла, чи то чекає на поповнення – невідомо. Зате в мережі можна знайти дійсно вагітні фото Ольги. У положенні вона виходила заміж за свого нині колишнього чоловіка Івана Кобця, якому народила доньку Віру.

Вагітна Оля Мартиновська на своєму весіллі
Вагітна Оля Мартиновська на своєму весілл

Весілля пара зіграла у листопаді 2015-го, а батьками вони стали у березні 2016-го. Нескладні математичні розрахунки підказують, що весільну сукню Мартиновська одягла вже на 3-4 місяці вагітності.

Зараз Оля не живе разом з батьком Віри, але підтримує спілкування з екс-чоловіком, аби у дитини був тато. До речі, Ярославський добре ладнає з дівчинкою, про що свідчать їхні спільні, майже сімейні фото. Це в черговий раз стає приводом для прихильників підозрювати суддів “МастерШеф” у романі.

Оля Мартиновська і Володимир Ярославський з донькою Вірою
Оля Мартиновська і Володимир Ярославський з донькою Вірою

Схожі статті