Екс-суддя шоу “Україна має талант” Слава Фролова приголомшила новинами з життя: “Якимось дивом вижила”

Українська телеведуча і колишня суддя шоу "Україна має талант" Слава Фролова вийшла на зв'язок з фанатами після довгого мовчання.

З екранів Слава Фролова зникла після закриття проєкту, який, до речі, скоро знов дивуватиме глядачів, оскільки з нагоди 30-річчя незалежності України канал СТБ влаштував перезапуск легендарного шоу. Втім, цього разу суддівські крісла зайняли нові зірки – шоумен Сергій Притула, акторка Ксенія Мішина і хореограф Євген Кот. Ведучим став Григорій Решетнік.

Євген Кот, Ксенія Мішина та Сергій Притула
Євген Кот, Ксенія Мішина та Сергій Притула

Не дивлячись на те, що Слава давно не з’являлася на телебаченні, найвідданіші фанати продовжують цікавитися її життям, і воно досі пов’язане з творчістю. У цьому році Фролова дебютувала у якості режисера-постановника в театрі, а також знаменитість відкрила в собі талант письменниці, котрий планує втілити в життя у найближчому майбутньому. Та це ще не все, чим героїня статті може здивувати.

Слава Фролова
Слава Фролова

Так, на сторінці Слави Фролової в Інстаграм з’явився новий пост-розповідь про вражаючий випадок, який стався з нею у власному будинку:

“Дорогі знавці дикої природи, до вас питання. Що робити з мишею? Передісторія така. Наша котоприблуда, ймовірно, переповнювана почуттям вдячності і любов’ю пограти, з однієї з прогулянок притягла додому здобич. А саме – польову мишу. Звичайно, коли ця бандитка поклала мишку на порозі, я була впевнена, що цей комочок лапками догори давно в мишачому раю, і хотіла вже викинути. Але придивившись, побачила, що нещасне створіння ледь дихає. Вона якимось дивом вижила!”, – пише телезірка.

Кішка Слави Фролової з мишею, яку зірка виходила
Кішка Слави Фролової з мишею, яку зірка виходила

Як людина з добрим серцем, Слава подумала, що у мишачого Бога є якісь плани на цю крихітку, тож вирішила “підсобити”:

“Стала виходжувати: скрутивши гніздо з паперу та шматочка штучного хутра, зубочисткою відпоюючи мишу водою і молоком, підгодовуючи горішками, галетами і твердим сиром. А сам мишачий санаторій розташувався в пластиковому боксі на вулиці. Мишка ожила, зміцніла, в загальному справи пішли в гору. Тепер у мене питання до знавців. Як її випускати? Куди? Коли? Хто в курсі? Мишка дуже мила, але замикати її в клітці, на догоду моєму розчуленню, мені здається бездушним”, – звернулася Фролова до підписників.

Коментатори порадили Славі випустити тваринку в ліс, адже вона дика і там точно не пропаде.

Схожі статті