Потап серйозно розкошелився на подарунок єдиному сину-підлітку: таке собі не дозволять і Пугачова з Галкіним

Стало відомо, що саме подарував Потапу своєму єдиному сину.

Зовсім нещодавно спадкоємець Потапа відсвяткував день народження. Синові продюсера і співака від першого шлюбу Андрію виповнилося 13 років. Стало відомо, що зірковий батько подарував своєму Андрію.

Забезпечив на все життя

Батьки влаштували для сина гучне свято в оточенні родини і друзів. Всі смачно поїли, діти пострибали на батуті, пограли в пейнтбол, і, звичайно ж, не обійшлося без подарунків.

Олексій та Андрій Потапенко у квартирі Ірини.

Виявляється, успішний український продюсер Олексій Потапенко вручив синові криптогаманець з біткоінами. Варто відмітити, що вартість одного зараз перевищує 40 тисяч доларів.

Про те, скільки зірковий батько вручив синові – невідомо. Про такий незвичайний подарунок розповіла колишня дружина Потапа, продюсер Ірина Горова, в інтерв’ю програмі “Зірковий шлях”.

Ірина Горова навіть не знала про те, що колишній чоловік збирається піднести своєму спадкоємцю настільки коштовний подарунок. Більш того, жінка поскаржилася, що Андрійзний не обговорює таких питань і постійно відмовчуються. У них з батьком своєї справи, і інтереси, які не виходять за межі їхньої компанії. На даний момент продюсерка немає інформації про те, що син збирається робити з грошима. Але навіть якщо б знала, було-б дивно якби вона поділилася цією інформацію з журналістами.

Ірина Норова і Потап з дітьми
Ірина Горова і Потап з дітьми

Батьки ні в чому не відмовляють хлопчику, а тому він навіть не став просити у мами подарунок на день народження, а його друзі і зовсім подарували йому дуже скромні і смішні подарунки. Загалом, і вечірка була влаштована доволі скромно у порівнянні з іншими зірковими дітьми.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.