Потап серйозно розкошелився на подарунок єдиному сину-підлітку: таке собі не дозволять і Пугачова з Галкіним

Стало відомо, що саме подарував Потапу своєму єдиному сину.

Зовсім нещодавно спадкоємець Потапа відсвяткував день народження. Синові продюсера і співака від першого шлюбу Андрію виповнилося 13 років. Стало відомо, що зірковий батько подарував своєму Андрію.

Забезпечив на все життя

Батьки влаштували для сина гучне свято в оточенні родини і друзів. Всі смачно поїли, діти пострибали на батуті, пограли в пейнтбол, і, звичайно ж, не обійшлося без подарунків.

Олексій та Андрій Потапенко у квартирі Ірини.

Виявляється, успішний український продюсер Олексій Потапенко вручив синові криптогаманець з біткоінами. Варто відмітити, що вартість одного зараз перевищує 40 тисяч доларів.

Про те, скільки зірковий батько вручив синові – невідомо. Про такий незвичайний подарунок розповіла колишня дружина Потапа, продюсер Ірина Горова, в інтерв’ю програмі “Зірковий шлях”.

Ірина Горова навіть не знала про те, що колишній чоловік збирається піднести своєму спадкоємцю настільки коштовний подарунок. Більш того, жінка поскаржилася, що Андрійзний не обговорює таких питань і постійно відмовчуються. У них з батьком своєї справи, і інтереси, які не виходять за межі їхньої компанії. На даний момент продюсерка немає інформації про те, що син збирається робити з грошима. Але навіть якщо б знала, було-б дивно якби вона поділилася цією інформацію з журналістами.

Ірина Норова і Потап з дітьми
Ірина Горова і Потап з дітьми

Батьки ні в чому не відмовляють хлопчику, а тому він навіть не став просити у мами подарунок на день народження, а його друзі і зовсім подарували йому дуже скромні і смішні подарунки. Загалом, і вечірка була влаштована доволі скромно у порівнянні з іншими зірковими дітьми.

Схожі статті