Донька Олі Полякової не буде вчитися в Україні: куди буде здавати іспити спадкоємиця відомої артистки?

Стало відомо, що Марія Полякова буде вступати до іноземного учбового закладу.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна вже активно знімають свою авторську програму на платформі YouTube “Дорослі дівчата”, де обговорюють абсолютно усе, починаючи з творчості і закінчуючи дуже особистими подробицями їхнього життя. В останньому випуску мова дійшла до дітей. Саме тоді стало відомо, що старша донька Олі Полякової  Марія відправиться на навчання закордон.

Маша Полякова обрала елітний учбовий заклад

Варто відмітити, що про ці наміри Марія вже говорила журналістам неодноразово. Судячи з усього, вона не зрадила своїй мрії вступити до музичного коледжу Берклі у Бостоні.

“Я мрію поїхати в музичний коледж Берклі, що в Бостоні. І там вступити на вокальний факультет”, – додала дочка Олі Полякової.

Необхідно зазначити, що за навчання у США доведеться заплатити немало. Ціни у коледжі непосильні навіть для багатьох жителів Сполучених Штатів, що й казати про українців. Вартість для мічцевих студентів сягає 15 тисяч доларів, а вартість навчання для резидентів з інших країн 45 тисяч доларів на рік. І це не враховуючи витрати на проживання та особисті потреби.

Оля Полякова з доньками
Оля Полякова з доньками

Також Ольга розповіла, що її донька на слухається її, вживає на цензурна лексику при ній, а також схильна до поганих звичок. Артистка на це впливати не може, але намагається хоча б контролювати цей процес. Завдяки хорошим стосункам зі своєю спадкоємицею вона не дає їй розійтися, але все одно невдоволена її раннім дорослішанням.

Варто зазначити, що молодша донька співачки Аліса має більш м’який характер. Але Маша все ж таки схожа на свою матір.

Схожі статті