Холостячка 2021: хто покинув шоу в 2 випуску від 24.09.21 та залишився без троянди від Злати Огнєвіч

Стало відомо, з ким попрощалася Злата Огнєвіч на цьому тижні.

У п’ятницю, 24 вересня, о 19:00 стартував другий випуск найромантичнішого шоу “Холостячка-2”. У цьому випуску у Злати Огнєвіч з’явилася можливість ближче познайомитися з претендентами на її серце. Також у другому випуску “Холостячки” відбулися перші побачення, під час першого з них здійснилася давня мрія Злати.

Результати другого випуску

Шанс поспілкуватися зі Златою випав відразу трьом чоловікам на груповій зустрічі. Але один з учасників дійсно здивував, і самостійно пішов з проєкту.

Учасник шоу “Холостячка-2” Ігор Присяжнюк за власним бажанням залишив шоу у другому випуску. Про це тренер з плавання повідомив головній героїні Златі Огнєвіч у відеозверненні. Чоловік пояснив, що не мав наміру шукати любов і просто хотів познайомитися з нею. Більш того, Ігор заявив, що немає бажання жертвувати собою заради кохання Злати.

Також що покинув Євген Селютін. Злата взважила його слова і вирішила попрощатися з ним. Хоча глядачі у корені не згодні з цим рішенням.

Тому, як це не дивно, але у цьому епізоді шоу покинуло аж двоє чоловіків.

Деякі користувачі мережі було неприємно здивовані поведінкою чоловіків. Наприклад, учасник Андрій вразив їх егоїстичною поведінкою.

Скріншот коментаря під публікацією на офіційній сторінці проєкту

Нагадуємо, що ще до церемонії троянд “холостячка” вручила бутоньєрки двом чоловікам. Троянда першого враження дісталася стоматологу Роману, який приїхав до Златі на білому коні. Він виконав давню дитячу мрію Огнєвіч і змусив її відчути себе принцесою. Також Злата оцінила щирість поліцейського Олександра і вручила йому бутоньєрку до церемонії.

Схожі статті