Шестимісячний син Анастасії Приходько важко захворів: співачка розповіла усю правду про стан малюка

Анастасія Приходько розповіла, що зараз відбувається з її сином.

На початку цього року українська співачка Анастасія Приходько стала мамою втретє. 25 вересня знаменитість поділилась, що її молодшому сину Луці сьогодні виповнюється шість місяців. Вагітність зірки стала головною інтригою весни, а факт материнства — сенсацією.

Хвороба зіркового малюка

З цієї нагоди зіркова мама навіть опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зворушливе відео, на якому щаслива Настя цілує свого малюка, а той тримає її малесенькими ручками за щоки.

Однак, святкову дату зіпсувала хвороба Луки. Хлопчик занедужав на бронхіт і зараз лікується. Про це зірка повідомила у описі до публікації. Варто відмітити, що третього малюка Анастасія не планувала, але доля вирішила зовсім інакше. Більш того, вагітність була затьмарена психічним станом зірки, яка дуже боялась третіх пологів і вважала, що може піти з життя.  За словами зірки, до появи другої дитини вона була більше готова, але в якийсь момент вирішила, що на цьому варто зупинитися.

“Про третю дитину навіть мови не йшло, адже у мене є повний набір: хлопчик і дівчинка. Що ще потрібно? Але після того, як ми з чоловіком повінчалися, Бог послав нам ще одну дитину. Ясна річ, про аборт мови бути не може!”, – коментує співачка.

Зараз співачка виховує двох хлопчиків і одну дівчинку у заміському будинку. Чоловік забезпечує артистку усім необхідним, а вона потихеньку повертається до творчості та діяльності артиста. Зараз вона активно ділиться усіма новинами в користувачами мережі та не скупиться на будь-які подробиці.

Бажаємо маленькому Луці здоров’я та сил.

Схожі статті