Стало відомо, що заможна Оля Полякова живе з бомжем на ім’я Валерій: вражаючі таємниці сімейного життя зірки

Оля Полякова розповіла про своїх домочадців усі таємниці.

Нещодавно світ побачив  другий епізод “Дорослих дівчаток” – одного з найбільш очікуваних YouTube-шоу цієї осені з Олею Поляковою і Машею Єфросініною в головних ролях. Прем’єра шоу відбулася три тижні тому – і пройшла з величезним успіхом. Дебютний випуск, в якому Полякова і Єфросиніна обговорюють питання довгого шлюбу, зібрав мільйон переглядів і теплу реакцію аудиторії.

Співачка та телеведуча знову зустрілися в новому випуску проєкту “Дорослі дівчатка” і відверто поговорили про те, як виховують своїх дочок-підлітків.

Оля Полякова живе з бомжем Валерієм

У цьому випуску Оля Полякова розповіла про складності виховання старшої доньки Маші, і меншої Аліси.

Оля Полякова і Маша Єфросиніна

Про Алісу вона розповіла, що та зовсім не жіночна, поводить себе, як хлопчик і називає себе бомжом Валєрою. Але виконавиця ці примхи приймає і підігрує доньці.

Також знаменитості зізналися, що обидві не знають, як правильно виховувати своїх доньок, але стараються як можуть. В обох зіркових мам виникають такі самі складнощі, як і будь-якої іншої, і це їх не бентежить.

У новому епізоді Оля Полякова та Маша Єфросиніна продовжують на власному досвіді розглядати питання, що хвилюють всю Україну. Центральним сюжетом випуску стало виховання дітей-підлітків: Єфросиніна – мати 17-річної Нани і 7-річної Саші, а Полякова виховує двох дочок, 16-річну Машу і 10-річну Алісу. Телеведучі, в своєму фірмовому стилі, з позицій гумору і життєвого досвіду, поговорили про проблеми буллінгу серед підлітків, а Оля розповіла, як її дочка справляється з хейтом в соціальних мережах через використання ненормативної лексики.

Схожі статті