Сергій Притула вперше показав, як виглядає його рідний брат: родич-красень перевершив знаменитого ведучого

Сергій Притула привітав брата з днем народження і показав його фанатам.

Сергій Притула — публічна людина, яка виражає свою громадянську позицію та завжди готовий взяти участь у хороших проєктах. У зв’язку з популярністю він навіть не намагається приховувати близьких від телевізійних камер. Ведучий давно прийняв той факт, що у його особистому житті будуть копирсатися, а йому не даватимуть спокою журналісти.

Рідний брат Сергія Притули

Шанувальникам вдається дізнаватися все більше деталей про життя Сергія Притули поза камерами. А він, у свою чергу, підносить цю інформацію, як вважає за необхідне.

Нещодавно на особистій сторінці телеведучого в соціальній мережі Instagram з’явилася нова світлина, у дописі до якої Сергій привітав свого брата з днем його народження. На жаль, Сергій не вказав ані імені близького родича, ані його акаунту, як це зазвичай роблять в Instagram.

Та шанувальники одразу вже здогадалися, що він є рідним для Сергія, так як чоловіки неймовірно схожі між собою. Хіба що у іменинника більш виражені риси обличчя. Чоловіків одразу засипали компліментами. Воно і не дивно, адже обидва виглядають наче голлівудські зірки.

На архівні світлині обидва постали у костюмах. Імовірніше за все Сергій з братом знаходилися ввечері у ресторані, де, можливо, щось святкували. У тексті з привітаннями Сергій пообіцяв, що завжди підставить йому своє плече та буде поруч, що б не сталося.

На поздоровлення чоловік не відповів у коментарях, але немає сумнівів, що виразив свою вдячність особисто. Зважаючи на це, можна зробити висновок, що чоловік не надто бажає бути популярним.

Схожі статті