Тіна Кароль прокоментувала свою вагітність: чому у 2020 році так і не змогла народити доньку

Тіна Кароль не раз заявляла в інтерв'ю про те, що хоче народити доньку. У 2020 році її вже підозрювали у вагітності.

Тіна Кароль. Ця легендарна, без перебільшення особа, стала символом незламності. Артистка у 27 років лишилася коханого чоловіка та сама почала виховувати сина. Втім, попри завчасний ухід Євгена Огіра, вона знайшла в собі сили жити далі. Не перестає співачка мріяти і про дітей.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

У 2020 році в інтерв’ю Катерині Осадчій зірка заявила, що хоче народити доньку. Дійсно ідея дуже світла та щира. Кароль вже виховала сина Веніаміна: хлопцю 13 років, він дуже незалежний та самостійний підліток, який проживає закордоном та радує маму своїми відмітками у табелі.

Після такої заяви за Тіною дуже уважно стали спостерігати прихильники. Особливо після чуток про роман з Даном Баланом, фанати розгледіли у поп-діви акуратний вагітний животик.

Розповідаючи історію про псевдо-вагітність Кароль розсміялася до сліз

Та сама співачка вирішила не робити з цих пліток піар-ходу та чесно зізналася, що насправді не є вагітною. Проте, дуже цього б хотіла. За словами артистки це має статися незаплановано.

Також поп-діва поділилася своїми секретами профілактики ковіду у цей нелегкий період.

“Є масло чорного тмина. Це мій помічник. Завдяки цьому маслу не поселяються бактерії в організмі” – повідала знаменитість.

Чому не склалися стосунки з Даном Баланом?

Зірок вважали потенційною новою парою шоу-бізнесу. Втім, артисти зізналися: симпатія була, а ось кохання – ні. Зараз Тіна Кароль намагається і не згадувати досвід з молдавським мачо та робить вигляд, що навіть не пам’ятає його.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.