Оля Мартиновська виявилася близькою особою екс-судді “МастерШефу” Тетяні Литвиновій: ось чому взяли на шоу

Нове обличчя на шоу "МастерШеф" Оля Мартиновська має цікавезну історію становлення успіху. Дізнайтеся все про зірку.

Оля Мартиновська. Вона яскрава, цікава глядачеві та дуже талановита, як на кухні, так і у кадрі. Для нашого шоу-бізнесу вона – нове обличчя. Майже нове, адже ця надзвичайна білявка вже блистала перед камерами. У 3-му сезону шоу “МастерШеф” вона не просто вийшла у фінал, а стала його переможницею.

Судді МастерШеф – Володимир Ярославський, Ольга Мартиновська та Ектор-Хіменес Браво
Судді МастерШеф – Володимир Ярославський, Ольга Мартиновська та Ектор-Хіменес Браво

Згодом зіркова кулінарка поїхала у Францію на навчання, але доля їй підготувала не тільки потужну кар’єру, а нагородила найвищим даром – материнством. Оля народила донечку.

Мало хто міг подумати, але хрещеною мамою дівчинки Віри стала найбільш відома рестораторка України – Тетяна Литвинова. Вона ж і судила таланти мами у 3-му сезоні.  Популярна кума радощів не приховувала. Знаменитість одразу оповістила всіх прихильників про те, що їй дали можливість піклуватися про немовля та стати однією з головних людей у житті новонародженої.

Тетяна Литвинова

“У мене тепер є дочка, хрещена”, – писала свого часу Тетяна у соціальних мережах.

Чому Олю Мартиновську обрали новою суддею?

Білявка була зіркою не тільки у своєму сезоні, а й у кулінарній школі у Парижі. Le Cordon Bleu визнай її найкращою ученицею свого курсу. Мартиновська стала першою у рейтингу серед свого випуску.

У 2017 році у її кар’єрі стався прорив. Її визнали найкращою кухаркою-жінкою Франції, а пропозиції роботи у престижних закладах сипалися з усіх боків.

Тож досвіду відомій учасниці українського кулінарного проєкту – не займати. Нехай щастить молодій судді.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.