Танці з зірками 5 сезон випуск від 26.09.21: яка пара назавжди покинула паркет танцювального проєкту?

Стало відомо, хто покинув шоу у 4-му ефірі. Всі деталі в статті.

26 вересня відбувся 4-й випуск 5-го сезону танцювального шоу “Танці з зірками”. Усі пари виконали свої номери бездоганно, але все ж таки одна з них має покинути проєкт.

Пара, яка покинула проєкт

Не дивлячись на добре виконані номери, концепція шоу вимагає, щоб кожного ефіру з нього вибувала одна пара. Після голосування стало відомо, до на цей раз покидають паркет Олексій Суровцев та Марія Колосова.

Хтось з цим рішенням був солідарний, хтось вважає, що у програмі є зірки, які більше заслужили на квиток з паркету.

Так, одним з найнеоціненнішим на цей раз виступів стала румба  Олександри Зарицької. Аудиторія не розуміє, чому для співачки обрали такий непідходящий костюм, і як танець може бути красивим без підтримок. Глядачі шоу жартують над її вагою, та складнощами, які виникають у зв’язку з цим у її партнера.

Знайшлися критики і для пластика Джамали, яка вже декілька ефірів стає головною героїнею хейтерів. Артистка завжди мала проблеми з пластичністю, про це колись розповідала її продюсерка Олена Коляденко. Тому участь у шоу стала для неї справжнім викликом.

Багато хто також поділився своїм двозначним відношенням до Меловіна. У співака потужна фан-база, яка буде голосувати за нього попри будь-які негаразди та як погано співак нас танцював. Частину аудиторії це дуже напружує, адже люди не розуміють, наскільки голосування може бути чесним, якщо вони зірок більше фанатів, а в других менше.

Сподіватимемося, що глядачі дійсно купить орієнтуватися не тільки на любов до артиста, але і до виконаної роботи.

Схожі статті