Квітка Таюне звернулася до Олега Винника та розбила йому серце: “Можу бути лише твоєю подругою”

Бек-вокалістку Олега Винника Таюне вважають його таємною дружиною, яка хоч і не дає коментарів з цього приводу, але з тіні артиста поступово виходить.

Про роман Олега Винника і Таюне почали говорити ледь не одразу після старту їхньої сценічної кар’єри. На кожних гастролях головного вовка країни завжди супруводжує його бек-вокалістка, з якою, як виявилося, він знайомий ще зі студентських часів. Крім того, коли співак був зіркою мюзиклів у Німеччині, в інтерв’ю одному з місцевих видань він зізнався, що одружений і має сина. Тож вовчиці Олега впевнені – Таїсія Сватко і є тією самою жінкою, якою він надихається у творчості.

Не можна не зазначити, що Таюне має сильний і мелодійний голос. Вона має усі можливості для самостійної кар’єри, але роками співачка ховалася за плечами Винника. Втім, це поступово змінюється, і Олег цьому тільки сприяє.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Днями шанувальники почули нову сольну пісню Сватко під назвою “Подруга”. На її рахунку це вже сьомий хіт:

“Головна думка композиції заключається в тому, що не все у житті продається і купляється. Можна дарувати прикраси, годинники, машини, але це не змусить іншу людину тебе полюбити”, – прокоментувала сюжет своєї пісні Таюне.

Таюне
Таїсія Сватко, вона ж Таюне

Зірка співає про те, що чоловік задаровує жінку подарунками, однак ніяк не доводить своє кохання вчинками, тож приспів звучить так (у перекладі на українську, в оригіналі пісня на російській):

“Могла би бути дорогою, твоєю коханою дружиною, а поки можу бути лише твоєю подругою”.

Таюне
Таюне

До речі, слова та музику композиції написав Олег Винник. Мовляв, фанати засипали його проханнями чути більше пісень у виконанні Таюне. А якщо хочете дізнатися, хто та сама Ніно, про яку співає він сам, дивіться наступне відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.