Лідія Таран показала, як виглядала до того, як отримала шрам на обличчі: чи причетний до цього Доманський

Відома українська телеведуча Лідія Таран поспілкувалася з шанувальниками в мережі та розкрила раніше невідомі подробиці її минулого.

Зірка Лідії Таран на блакитних екранах світиться вже більше 20 років. Свою кар’єру вона розпочинала на Новому каналі, де й зустріла Андрія Доманського. Пара прожила разом декілька років у цивільному шлюбі, а плодом їхнього кохання стала донечка Василина. Втім, наявність спільної дитини не утримала шоумена від нової “інтрижки”, яка триває і досі – зараз Доманський одруженій на тій жінці, до якої і пішов від Таран. Однак Лідія не забороняє йому бачитися з дочкою, тож тато з життя Василини не зник.

Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною

Після роботи на Новому героїня статті перейшла на 5 канал, а потім потрапила на 1+1. Саме там, у програмі ТСН Таран затрималася найдовше. У кожному ефірі Лідія постає перед камерами з голочки – ідеальна укладка, макіяж, костюм. Але це тільки екранний образ.

У повсякденності вона полюбляє простий зручний одяг, а також повну відсутність косметики. В такому вигляді телеведуча не соромиться з’являтися перед багатотисячною армією фанатів, як мінімум – на фотографіях у соцмережі. Так найуважніші прихильники і помітили ледь помітний шрам між бровами на обличчі зірки.

Між бровами Лідії Таран можна помітити невеличкий шрам
Між бровами Лідії Таран можна помітити невеличкий шрам

Під час інтерактиву “Питання-відповідь” у Таран спитали про нього:

“Думала, його [шрам] не видно. У дитинстві каталась на ковзанах, і сусідський хлопчик невдало зробив ластівку, було темно. Далі погано пам’ятаю, але ковзани мама викинула у вікно”, – відповіла знаменитість.

Лідія Таран розповіла про шрам
Лідія Таран розповіла про шрам

А ось як маленька Ліда виглядала до і після того, як отримала шрам:

Маленька Лідія Таран – зліва ще без шраму, справа вже з ним
Маленька Лідія Таран – зліва ще без шраму, справа вже з ним

Схожі статті