Уколи краси і пластичні операції зірок: як пластика змінила обличчя Білик, Повалій, Лободи та інших (ФОТО)

Зірки шоу-бізнесу мають виглядати на всі 100, тому все частіше вони прибігають до уколів краси чи пластичних операцій.

Заради збереження молодості зіркові красуні готові на будь-які експерименти з зовнішністю, тож для деяких з них похід до пластичного хірурга став чимось звичайним і буденним. Але не завжди такі втручання виправляють недоліки. Іноді вони роблять знаменитостей практично невпізнаваними.

Як пластика змінила обличчя відомих співачок

У новому випуску програми “Викриття” з’явився сюжет про пластичні операції популярних артисток. Таїсія Повалій є прикладом того випадку, коли естетична хірургія змінила її зовнішність до невпізнання. Зараз співачка вже мало походить на себе навіть десятирічної давнини.

Таїсія Повалій
Таїсія Повалій

За словами спеціаліста, народна артистка зробила собі або велику кількість ін’єкцій у підборіддя і нижньої щелепи, або протезування великим імплантом. Не обійшлося і без чергової підтяжки обличчя, що призвело до натягнутості та неприродності в зовнішньому вигляді.

Поп-діва української сцени Ірина Білик теж є частим відвідувачем клінік естетичної медицини. Зірка не приховує операцій на носі, повіках, а також підтяжки. Так у гонитві за трендами обличчя виконавиці змінилося кардинально – у сучасній Ірині Білик важко впізнати ту саму Іру минулих років.

Ірина Білик
Ірина Білик

Як вважають хірурги, не гребує косметологічними маніпуляціями і епатажна Світлана Лобода. Увагу прихильників завжди привертали пухлі губи артистки, форма та об’єми впродовж кар’єри змінювалися неодноразово.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Також, за чутками, 26-річна Аліна Гросу зробила повний тюнінг – підтяжку брів, пластику губ, носа, видалення грудок Біша, завдяки чому її скули стали більш чіткими і виразними.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Що стосується Ані Лорак, то фанатів хвилюють її доволі округлі форми, які вона підкреслює відкритими сукнями. Втім, можливо, що це справа жіночих хитрощів з правильно підібраною білизною.

Ані Лорак
Ані Лорак

А як намагаються втікти від старості Алла Пугачова, Софія Ротару та інші немолоді зірки дивіться нижче:

Схожі статті