Як колишній чоловік Ані Лорак Мурат привітав її на 43-й день народження: зробив пропозицію руки та серця

Поки Ані Лорак святкує свій 43-й день народження, її колишній чоловік святкує заручини.

27 вересня відома російська співачка українського походження Ані Лорак святкує свій 43-й день народження. У цей день увесь вітчизняний шоу-бізнес вітає діву з цим особливим святом. Що ж для неї підготував її колишній чоловік, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу?

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

Подарунок від колишнього

Напередодні відомий ресторатор та власник готелів Мурат відправився зі своєю новою пасією, візажисткою Лілією та її донькою до своєї батьківщини. Зіркова пара опинилася в Туреччині.

Згодом дівчина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з обручкою на безіменному пальці, даючи зрозуміти підписникам, що вона тепер наречена Мурата.

Скріншот сторінки Мурата Налчаджиоглу

У цей самий час Ані Лорак презентувала свій новий сингл, у якому розповідає про те, що любов живе навіть після розставання та зради. Судячи з усього, зараз Мурат активно знайомить свою нову обраницю з усіма турецькими родичами, яких в нього багато.

Так, у бізнесмена старенька мама, три рідних сестри, безліч племінників, зятів і інших родичів.

Нагадуємо, що пара зустрічалася півтора року, після чого розсталися. Навесні Мурат та Ані Лорак сколихнули мережу можливим возз’єднанням. Спливли фотографії та відеоролики, на яких екс-подружжя обнімається та весело проводить час на торжестві у Філіпа Кіркорова. Згодом зірки відправилися на спільний відпочинок. Однак, мріям фанатів не було суджено збутися. Мурат помирився зі своєю колишньою Лілією і тепер одружується з нею. Дата та місце проведення весілля поки що невідомі.

Схожі статті