Ларису Гузєєву госпіталізували: що підкосило ведучу і чому вся команда “Давай одружимося” молиться за неї

Телеведуча Лариса Гузєєва потрапила до лікарні з підозрою на запалення легень. Наразі медики оцінюють стан зірки як стабільний.

Зірка телешоу “Давай одружимося” Лариса Гузєєва славилася своїм строгим характером та поглядами на життя. Вона ніколи не підбирала слів, навіть під час зйомок ефіру могла використати лайку. Такою самобутньою поведінкою Лариса водночас і шокувала телеглядачів, і захоплювала їх.

Тим не менш усе це створила для Гузєєвої образ “сильної та незалежної”. У багатьох її прихильників складалося враження, що для зірки взагалі не характерні які-небудь проблеми: вона здатна справитися з усім, поставити на місце усіх і при цьому залишатися сама собою.

Тому новина про госпіталізацію 62-річної Лариси неабияк здивувала громадськість. Як повідомляє оточення самої Гузєєвої, її забрала швидка з підозрою на коронавірус до лікарні №40 у Комунарці, під Москвою. Це елітний медичний заклад, у якому лікуються зірки російського шоубізу та політики. Однак після початку пандемії ця лікарня почала спеціалізуватися на хворих із запаленням легень та носіями вірусу.

Лариса Гузєєва
Лариса Гузєєва

За словами медиків, аналізи не показали наявності тіл COVID-19 в організмі телеведучої. За даними, зірки “Давай одружимося” провели комп’ютерну томографію та зробили тест. Однак, жодна з цих процедур не підтвердила хворобу.

Лікарі розповіли, що Гузєєва так хвилювалася через наслідки, які можуть бути в неї через вірус, що зірку довелося буквально “відкачувати” валеріанкою. Заспокоїти Гузєєву змогли лише негативні результати тесту.

Ларису Гузєєву обіцяють виписати додому вже за декілька днів, як тільки вона відійде від стресового стану, у якому перебуває зараз.

Схожі статті