Полякова обмовилася про вищу освіту старшої дочки, яка публічно її зганьбила: “Комусь треба і унітази мити”

Відома українська співачка Оля Полякова поділилася своїми планами щодо майбутнього старшої доньки Маші.

Суперблондинка вітчизняної естради виховує двох дочок – Машу і Алісу. Менша тільки-но перейшла у 4 клас, а старшій вже 16, тож постає питання про її вищу освіту. Виявляється, дівчина хоче піти по стопах матері та теж розвивати свою сценічну кар’єру, і у нього до цього є певний хист.

Нещодавно великою сенсацією став перший концерт рок-гурту Маші, який зібрав безліч журналістів, блогерів та інших публічних людей. Талант спадкоємиці Полякової оцінили не всі, оскільки в піснях звучали лайливі слова.

Оля Полякова з доньками Машею і Алісою
Оля Полякова з доньками Машею і Алісою

Виявилося, що до того самого моменту Оля жодного разу не чула творінь доньки, тож все це було для неї несподіванкою. При цьому зірка зовсім не проти такого самовираження дитини. Вона пишається, що Маша має сміливість бути такою, якою хоче.

Маша Полякова на репетиції
Маша Полякова на репетиції

В YouTube-шоу “Дорослі дівчата” Єфросиніна поцікавилася думкою Полякової щодо нинішньої молоді, яка здебільшого не бачить сенсу у вищій освіті, якщо можна бути блогером і заробляти на цьому великі гроші.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова
Маша Єфросиніна і Оля Полякова

Співачка запевняє, що Маша не відмовиться від серйозного навчання на користь блогерства, до того ж вона сама мріє вступити до музичного коледжу Берклі у Бостоні. Разом з тим Оля вважає, що лише від дітей залежить їхнє майбутнє, адже вона не куплятиме їм квартири, машини і таке інше:

“Хочу тобі сказати одну, як для себе я зрозуміла, істину. Не можуть бути всі на світі багатими, успішними і щасливими. Комусь треба і унітази мити. Дитина має розуміти, що її освіта – конкретно її проблема”, – відповіла артистка.

Схожі статті