|
27.09.2021 23:34

Золотоволоса красуня: як виглядає донька боксера Володимира Кличка від американської актриси

Володимир Кличко - видатний український боксер, особисте життя якого мало відомо прихильникам. Подивіться, яка красуня-донька росте у спортстмена.

На ринзі він суворий боксер, а вдома – тато, повний любові. Гроза всіх відомих спортсменів лише їй одній – своїй дочці дозволяє намалювати собі вуса чи удати з себе тигра з джунглів. Володимир виховує справжню принцесу, на ім’я Кайя Євдокія від американської акторки Гайден Панеттьєрі.

Володимир Кличко з донькою

Дівчинка, схожа на ангелика своїм кучерявим білявим волоссям, своїм темпераментом та запальним характером не поступається іншим зірковим малятам. Донечці Кличка вже виповнилося 6 років.

Володимир Кличко

З Каєю провів боксер весь карантин. Чоловік не приховує – час був непростим, але наповнений почуттями та емоціями. Володимир із захопленням каже, що він бачить у дитині свої риси характеру. Маленька, як і батько обожнює виклики та не боїться складнощів. Дівчина, попри свій зовсім юний-юний вік, вже змогла навчитися кататися на конях. Тато відзначає, що це в неї виходить просто блискучо.

Володимир Кличко – батько-одинак

Так склалося, що у спортсмена особисте життя дало тріщину. З Гайден він був у стосунках тривалий час. У 2014 році вони були зразковою парою, а вагітні світлини акторки зачаровували весь світ. Ніхто й подумати не міг, що артистка повернеться дуже скоро до Америки.

Втім, вже у 2018 шлюб дав тріщину. Подейкують, що жінка дуже мучилася з після пологовою депресією та сама не змогла впоратися з нею. Цікаво, що як розлучилося подружжя 3 роки тому, так Гайден і не проявляла цікавості до своєї кровиночки. Володимир самотужки виховує чарівну донечку Кайю-Євдокію.

А ось як виховує мама-одиначка Тіна Кароль свого сина: