Зірка серіалу “Моя улюблена Страшко” Артур Логай має позашлюбну дитину: в актора все вийшло з-під контролю

Артур Логай довго тримав у собі секрети своєї родини.

Шлях Артура Логая до шоу-бізнесу був доволі довгим та тернистим. Актор намагався прийти люди слави і стати відомою людиною лише завдяки власним талантам і ніколи не брав участі у скандалах і не “хайпував”, як це часто стається з молодими та амбіційними публічними людьми.

Сімейні секрети Артура Логая

Однак, з приходом відомості, преса та фанати самі починають копирсатися в особистому житті своїх кумирів, і тоді дуже важко приховати деякі неприємні факти, або неоднозначні події у минулому, які можуть викликати питання.

Артур Логай
Артур Логай

Так як Артур Логай став провідною зіркою серіалу “Моя улюблена Страшко”, то попит на подробиці його життя став вельми високим.

Так, нещодавно стало відомо, що актор, окрім дружини Жені та спільного з нею сина, має позашлюбну дитину. Втім, хлопчик народився раніше законного спадкоємця.

Артур Логай з дружиною Євгенією та сином Левом

Актор обожнює проводити час з родиною, але через те, що діти маленькі, його не вистачає на всіх.

“У Германа і Льва різниця у віці – 3 роки. Молодший тягнеться до старшого, а у старшого вже трішечки свої інтереси. Кожен з них хоче уваги, і вони намагаються це увагу кожен на себе перетягувати. Але мені в цьому питанні Женя допомагає. Поки я з одним, вона може іншого чимось захопити. Їм обом можна читати – вони будуть уважно слухати казки. Влітку – це море або басейни, які є в межах міста, обидва обожнюють стрибати, плавати і пірнати. Люблять конструктори. Пацани – пацанячі гри”, — розповідає зірка.

Артур з Германом та Левом

Про маму Германа нічого невідомо, але знаменитість розповідав, що серйозних стосунків у нього з нею не було.

Схожі статті