Бездітна співачка Lama зізналася, що має двох вихованців: разом з ними та чоловіком живуть у лісі

Відома українська співачка розповіла про своє ставлення до дітей і материнства.

Українська співачка Наталія Дзеньків відома під псевдонімом Lama, на декілька років зникла із шоубізнесу. Її відсутність була цілком відчутна. Артистка не давала концерти та не випускала нові пісні. Але як і велика кількість інших артистів виконавиця поступово повертається до роботи.

Наталія Дзеньків з чоловіком

Вихованці співачки

Виконавиця поділилася, що стало причиною такого рішення. За словами Наталії, і не був необхідний час, щоб побути на самоті з собою, прийти до тями та налагодити своє життя.

Також вона обговорили з журналістами своє особисте життя і питання бездітності. Співачка запевняє, що сама прийшла до рішення не заводити дітей. Вона ніколи не бажала здавати матір’ю і не планувала вагітність. Наталія поділилася, що ніколи не народить і не бачить себе в ролі мами.

“У мене не було свідомого рішення. Я пам’ятаю себе в 23 роки і я розумію, що це ж треба дітей народити, всі ж то кажуть, що це треба, а я розумію, що мене не тягне до цього”, – розповіла зірка.

Lama

До того ж співачка впевнена, що самотужки не витягне виховання дітей, а її мама, яка мала би їй допомогти знаходиться занадто далеко. На додаток вона навела приклади, коли батьки допомагають своїм дітям у питання з нащадками.

Артистка також додала, що коханий розділяє думку обраниці щодо нащадків і не вимагає у Дзеньків народжувати йому дітей.

“Він розділяє мою думку. Важливо в житті знайти пару. У нас дві собаки: лайка і дворовий песик, ми живемо у лісі, ми медитуємо, ми духовно розвиваємось”, – поділилася вона.

Пара серйозно захоплюється духовним розвитком і намагається відкрити для себе світ з іншої сторони.

Схожі статті